Харчуємось по-новому
Другий рік поспіль у закладах освіти Славутської громади модернізується система харчування.
Враховуючи рецепти Євгена Клопотенка , взято курс на здорове харчування. З використанням простих і звичних для нас продуктів кухарі готують нові страви, причому значно смачніші і корисніші.Сьгодні славутські школярі знають,що таке болоньєзе, нагетси курячі, курка з паприкою, курка, тушкована в соусі, м’ясні фрикадельки з соусом кетчуп салат «Вітамінний», суп гороховий з грінками, картопля запечена з куркумою.
Змінам в харчування сприятиме і нове обладнання, придбане в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Славутську гімназію № 6, навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх». Кухарі цих закладів освоюють пароконвекавтомати, марміти, картоплечистки.
Минулого тижня за участю технолога та менеджера управління освіти розпочалась апробація нового обладнання в НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх», на черзі – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.
Порожні тарілки, які залишають діти – найкраща оцінка якості їжі.