Місяць: Серпень 2024

Оголошення про результати конкурсу на зайняття посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Славутської міської ради

Відповідно до наказу Управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради «Про призначення МАРТИНЮК В.А.» від 29 серпня 2024 року № 12-к, згідно з рішенням конкурсної комісії на зайняття посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Славутської міської ради (протокол від 22.08.2024 № 2) на посаду директора  Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Славутської міської ради призначено МАРТИНЮК Валентину Анатоліївну.

        Вітаємо! Бажаємо творчої наснаги, плідної професійної діяльності. Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів. 

                                                                             Управління освіти 

Categories: Без рубрики

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЛАВУТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ

Юриста групи централізованого господарського обслуговування

Кваліфікаційні вимоги: вища юридична освіта відповідного напряму підготовки без вимог до стажу роботи

 Інженера-будівельника групи централізованого господарського обслуговування

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного напряму підготовки, знання та вміння працювати в програмі АВК-5

 Фахівця з публічних закупівель групи централізованого господарського обслуговування

Кваліфікаційні вимоги: вища юридична або економічна освіта, досвід роботи не менше одного року у сфері публічних закупівель.

Резюме надсилати на електронну адресу: slavuta_mvo@meta.ua або звертатися за адресою: вул. Соборності 32 «В» м. Славута/

Довідки за телефоном: (03842) 7-09-11

 

 

Categories: Без рубрики

Відзнака Хмельницької обласної ради

         У рамках урочистого зібрання з нагоди Дня Незалежності України 20 серпня 2024 року у стінах Будинку рад Хмельницької обласної військової адміністрації відбулося вручення відзнаки молоді – тим, хто буде розбудовувати нашу державу в майбутньому.  

         Особливою гордістю для Славутської  громади є двоє  обдарованих учнів, а саме:  МОХ Назар Сергійович, здобувач освіти 11 класу  Славутського ліцею  Славутської міської ради, САЛЬНІКОВ Ілля Олексійович, випускник   Славутського ліцею  Славутської міської ради, які своїми здібностями та свідомим вибором  заслуговують на визнання та були нагороджені  Відзнакою  Хмельницької обласної ради.  

         Гордимося нашими учнями, бажаємо їм успіхів у навчанні, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів! Вітаємо батьків, які вірили та підтримували! Щиро вдячні викладачам за професіоналізм та відданість своїй роботі!

 

Categories: Без рубрики